Zážitky z RealUXCAmpu

Víkend strávený na RealUXCampu byl skutečně nezapomenutelným zážitkem. Tato třídenní akce, která se koná již od roku 2013, se za tu dobu rozrostla z malého setkání nadšenců na událost, kterou pravidelně navštěvují desítky účastníků z UX komunity.


Tento rok se RealUXCamp konal v idylickém prostředí Paběnického mlýna, historického místa s moderním zázemím, obklopeného lesy, rybníkem a potokem. Bylo na rozhodnutí každého účastníka, zda stráví noc ve stanu pod širým nebem mezi šuměním potoka a hvězdami, nebo dá přednost pohodlí lůžek pod střechou mlýna.

Atmosféra plná inspirace

To, co dělá RealUXCamp opravdu výjimečným, je jeho neopakovatelná atmosféra. Pod jednou střechou se zde schází různorodá skupina UX nadšenců, od začátečníků až po zkušené profesionály.

Program tvořený komunitou

RealUXCamp funguje na principu bar campu, což znamená, že každý účastník má možnost přispět do programu. Jak se do jeho tvorby zapojíš, je jen na tobě. Nebojíš se postavit na pódium a střihnout si přednášku? Máš nápad na workshop, do kterého aktivně zapojíš ostatní? Anebo budeš raději nasávat atmosféru kempu a sledovat dění z diváckých řad? Možností, jak si kemp můžeš užít, je spousta. Program je pestrý a odráží rozmanitost zájmů a zkušeností účastníků.

Večerní grilování, pivíčko, vínečko

Po dni plném inspirativních přednášek a workshopů nastává čas na večerní zábavu. S pivem nebo sklenkou vína v ruce účastníci probírají nejzajímavější momenty dne, sdílejí své osobní zkušenosti z praxe a spontánně brainstormují nad aktuálními problémy v oboru. Nechybí ani zábava v podobě her a neformálních aktivit, které ještě více stmelují. Právě v těchto chvílích, kdy formální bariéry padají a všichni se baví jako staří přátelé, vznikají cenné profesní kontakty i osobní přátelství.

Závěrem

Rád bych touto cestou poděkoval ochotným pořadatelům a všem, kdo se na chodu celého RealUXCampu podíleli. RealUXCamp není jen další konferencí – je to unikátní příležitost pro profesní růst, networking a inspiraci v přátelském a uvolněném prostředí. Ať už jsi ostřílený UX designer nebo teprve začínáš, RealUXcamp nabízí něco pro každého a rozhodně stojí za návštěvu.

O autorovi

Jakub Bukáček

Jakub Bukáček

UX/UI designer

Jsem ten, kdo se nepozorovaně plíží mezi pixely a stará se o to, aby vaše digitální produkty byly srozumitelné, intuitivní a snadno použitelné. Mám za sebou více než 20 let zkušeností a spoustu úspěšných projektů, co šlapou jak švýcarské hodinky. Tak co, máte pro mě nějaký UX oříšek?

Přihlášení do klubu výzkumníků

Podělíme se o naše zkušenosti a budeme vás pravidelně zásobovat zajímavostmi ze světa UX. Dozvíte se například:

Praktické rady, jak si sami otestovat web, e-shop či aplikaci

Novinky, trendy a zajímavosti ze světa UX

Informace o námi pořádaných UX workshopech

Adresa

17. listopadu 1
Říčany, 251 01

Zobrazit na mapě

Provozuje: SECTOR 31 s.r.o. IČ: 26416697 DIČ: CZ26416697 Fakturační adresa: Náměstí Smiřických 29, Kostelec nad Černými lesy, 281 63

Ochrana osobních údajů